Home » Ons gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

jos
3 maanden geleden

Zo blijkt het toch nog ook te kunnen, 5 duimpjes.

Arie Pieter van Dijk
5 maanden geleden

Goede praktijk, prettig personeel en een goed ingericht, helder interieur met modern 'gereedschap' om mee te werken. Nogmaals een tevreden klant.

an van der Ree
10 maanden geleden

vandaag geholpen door de mondhygiëniste ik was er heel erg bang voor, maar ben heel goed geholpen, en kon pijn krijgen na de behandeling, omdat er 3 jaar niets aan mijn gebit was gedaan door van mijn kant niet naar de tandarts gaan, Niets geen pijn gehad gewoon kunnen eten top dank je wel ik kom over 4 maanden met veel minder angst terug.

Monique Weersma
een jaar geleden

Ik ben al jaren met volle tevredenheid patiënt bij deze praktijk. Ze zijn er heel prettig in de omgang en zeer goed in hun vak. Een kroon kan in veel gevallen ter plekke met de 3D printer worden gemaakt en direct geplaatst worden.

Maria
een jaar geleden

Ik ben verhuisd en heb me dus ingeschreven bij een andere tandarts, Hoop dat deze tandarts net zo vriendelijk en goed wordt als de tandartsen bij de nieuwe praktijk! bedankt

Arie P. van Dijk
een jaar geleden

Mooie kroon geplaatst. Kan nu weer een stralende lach loslaten. Écht goed werk geweest.

Akkermans
6 jaar geleden

Kom al bij de praktijk voordat ze in Oosterheem zaten en in al die jaren met de volste vertouwen. In geval van spoed is er altijd even plek en tijd. Ook de kinderen gaan sinds een aantal jaar mee en bij hen geen spoortje angst voor de tandarts.
Petje af!?

René Hoogendam
6 jaar geleden

Ben jarenlang bang voor de tandarts geweest. Sinds ik bij deze tandarts ben(ongeveer 6 jaar) heb ik geen angst meer. Ga nu gewoon, na ca. 30 jaar, weer gewoon op controle ieder half jaar. En hier zit ook nog de mooiste, leukste en liefste tandartsassistente, haha!

Yvonne Dam
6 jaar geleden

Wij zijn vanaf het begin al bij deze praktijk bij zowel Meneer als Mevrouw zelf en zijn altijd meer dan tevreden met de behandelingen en het geduld en hun goede tandzorg. Geweldig!!!

jenne smit
7 jaar geleden

Ik kom er al sinds zij de praktijk aan de Parkdreef overnamen en zou ze willen omschrijven als zeer gedreven en vriendelijke professionals die er alles aan doen om je gebit gezond en mooi te houden.
Voor iedereen die op zoek is naar een tandarts kan ik Oosterheem Dental absoluut aanraden.