Reactie plaatsen

Reacties

Anneke Barendse
2 jaar geleden

Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts tandarts.
Hij houdt met alles rekening en stelt je erg op je gemak, ik ben dankbaar en blij met hem.
Ook de Mondhygieniste’s zijn geweldig, dikke pluim voor hun werk.

Natalie Bosgieter
2 jaar geleden

We zitten sinds een jaar bij deze tandartspraktijd ivm verhuizing naar Zoetermeer.
We waren zeer tevreden over onze oude tandarts maar nog veel meer tevreden over
deze praktijk.
Zowel tandartsen, mondhygiëniste en alle andere personeel van deze praktijk omschrijf ik als zeer gedreven, professioneel en vriendelijk die er alles aan doen om je gebit gezond en mooi te houden.
Super tevreden!

Albasheer Aboud
2 jaar geleden

Mooi praktijk jaren patiënt van geweest, aardige personeel die mijn vader nog steeds als patiënt heeft. TOP, wie weet zien elkaar snel weer.

jos
2 jaar geleden

Zo blijkt het toch nog ook te kunnen, 5 duimpjes.

Arie Pieter van Dijk
2 jaar geleden

Goede praktijk, prettig personeel en een goed ingericht, helder interieur met modern 'gereedschap' om mee te werken. Nogmaals een tevreden klant.

an van der Ree
3 jaar geleden

vandaag geholpen door de mondhygiëniste ik was er heel erg bang voor, maar ben heel goed geholpen, en kon pijn krijgen na de behandeling, omdat er 3 jaar niets aan mijn gebit was gedaan door van mijn kant niet naar de tandarts gaan, Niets geen pijn gehad gewoon kunnen eten top dank je wel ik kom over 4 maanden met veel minder angst terug.

Monique Weersma
3 jaar geleden

Ik ben al jaren met volle tevredenheid patiënt bij deze praktijk. Ze zijn er heel prettig in de omgang en zeer goed in hun vak. Een kroon kan in veel gevallen ter plekke met de 3D printer worden gemaakt en direct geplaatst worden.

Maria
3 jaar geleden

Ik ben verhuisd en heb me dus ingeschreven bij een andere tandarts, Hoop dat deze tandarts net zo vriendelijk en goed wordt als de tandartsen bij de nieuwe praktijk! bedankt

Arie P. van Dijk
3 jaar geleden

Mooie kroon geplaatst. Kan nu weer een stralende lach loslaten. Écht goed werk geweest.

Akkermans
8 jaar geleden

Kom al bij de praktijk voordat ze in Oosterheem zaten en in al die jaren met de volste vertouwen. In geval van spoed is er altijd even plek en tijd. Ook de kinderen gaan sinds een aantal jaar mee en bij hen geen spoortje angst voor de tandarts.
Petje af!?