Home » Ons gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

an van der Ree
4 maanden geleden

vandaag geholpen door de mondhygiëniste ik was er heel erg bang voor, maar ben heel goed geholpen, en kon pijn krijgen na de behandeling, omdat er 3 jaar niets aan mijn gebit was gedaan door van mijn kant niet naar de tandarts gaan, Niets geen pijn gehad gewoon kunnen eten top dank je wel ik kom over 4 maanden met veel minder angst terug.

Monique Weersma
7 maanden geleden

Ik ben al jaren met volle tevredenheid patiënt bij deze praktijk. Ze zijn er heel prettig in de omgang en zeer goed in hun vak. Een kroon kan in veel gevallen ter plekke met de 3D printer worden gemaakt en direct geplaatst worden.

Maria
11 maanden geleden

Ik ben verhuisd en heb me dus ingeschreven bij een andere tandarts, Hoop dat deze tandarts net zo vriendelijk en goed wordt als de tandartsen bij de nieuwe praktijk! bedankt

Arie P. van Dijk
een jaar geleden

Mooie kroon geplaatst. Kan nu weer een stralende lach loslaten. Écht goed werk geweest.

Akkermans
5 jaar geleden

Kom al bij de praktijk voordat ze in Oosterheem zaten en in al die jaren met de volste vertouwen. In geval van spoed is er altijd even plek en tijd. Ook de kinderen gaan sinds een aantal jaar mee en bij hen geen spoortje angst voor de tandarts.
Petje af!?

René Hoogendam
6 jaar geleden

Ben jarenlang bang voor de tandarts geweest. Sinds ik bij deze tandarts ben(ongeveer 6 jaar) heb ik geen angst meer. Ga nu gewoon, na ca. 30 jaar, weer gewoon op controle ieder half jaar. En hier zit ook nog de mooiste, leukste en liefste tandartsassistente, haha!

Yvonne Dam
6 jaar geleden

Wij zijn vanaf het begin al bij deze praktijk bij zowel Meneer als Mevrouw zelf en zijn altijd meer dan tevreden met de behandelingen en het geduld en hun goede tandzorg. Geweldig!!!

jenne smit
6 jaar geleden

Ik kom er al sinds zij de praktijk aan de Parkdreef overnamen en zou ze willen omschrijven als zeer gedreven en vriendelijke professionals die er alles aan doen om je gebit gezond en mooi te houden.
Voor iedereen die op zoek is naar een tandarts kan ik Oosterheem Dental absoluut aanraden.

Fam. E. Erkelens
6 jaar geleden

E..W Erkelens en O.C.M. Erkelens-Post
We zijn nu zo'n ruim 7 jaar bij deze tandarts en zijn uitermate tevreden over de behandelingen. De tandartsen werken erg secuur en zoeken altijd naar creatieve oplossingen. Verder krijgen wij een goede voorlichting over het onderhoud van ons gebit. Voorts stellen de tandartsen je ook erg op je gemak en zijn altijd vriendelijk. Wij zullen deze tandarts(en) dan ook aan iedereen aanbevelen. Ook de assistentes zijn bijzonder attent, vriendelijk en behulpzaam.

A. Rampersad
7 jaar geleden

Na bijna 25 jaren behandeling bij een andere tandarts (ging met pension) ben ik bij Oosterheem Dental terecht gekomen. En eerlijk, wat een wereld van verschil! Persoonlijke aandacht, meedenken, je op je gemak voelen en ze zijn gericht op preventie ipv "repareren". Maakt het bijna leuk om naar toe te gaan ;-)

Veel succes in Oosterheem

Avi